Descriere

Dispunând de o formulă proprie 3-în-1, trusa corectoare Even Up® oferă un regim personalizat de îngrijire a pielii conceput special pentru a aborda afecțiunile asociate în mod obișnuit cu pete maronii și hiperpigmentare.

Trusa corectivă Even Up® include:

  • Even Up® Clinical Pigment Perfector® SPF 50
  • Mini Sunforgettable Brush SPF50
  • Mist hidratant

Pasul 1: Tratament

Even Up® Clinical Pigment Perfector® SPF 50 este testat clinic pentru a aborda aspectul petelor maronii și a altor decolorări ale pielii, protejând în același timp împotriva deteriorării solare viitoare cu SPF 50.

Pasul 2: Protecție UV

Sunforgettable® Total Protection Brush-on Shield SPF 50 oferă protecție solară nechimică cu spectru larg de la o perie cu auto-distribuție care poate fi reaplicată cu ușurință pe tot parcursul zilei și peste machiaj.

Pasul 3: Hidratare

Hydrating Mist este o formulă bogată în uleiuri botanice care calmează pielea și revitalizează tenul pe parcursul zilei.

CUM FUNCȚIONEAZĂ EVEN UP®

Even Up® Clinical Pigment Perfector® SPF 50 este alimentat de LUMIRA® Skin Brightening Complex, o formulă proprie care este testată clinic pentru a aborda procesul de pigmentare multifazic, care duce la apariția decolorării pielii.

Spectru larg (UVA / UVB) SUNSCREEN

+ Testat dermatologic
+ Protecție solară SPF 50 cu spectru larg
+ Rezistent la apă (40 minute)
+ Fără parabeni
+ Fără gluten