Descriere

Oferă o protecție puternica și uniformizează imediat tonul pielii pentru un aspect sănătos și natural. Disponibil în patru nuanțe flexibile unic pentru o gamă de nuanțe de piele, acesta prezintă pigmenți inovatori, care se adaptează tonului, care oferă o acoperire de culoare medie, construibilă, cu un finisaj natural. Imperfecțiunile sunt atenuate, iar tonul pielii este uniform. Formulat cu tehnologia noastră exclusivă EnviroScreen ™, această protecție solară zilnică ușoară oferă protecție minerală totală împotriva agresorilor de mediu, cum ar fi UVA / UVB, poluare, lumină albastră și radiații infraroșii.

Ingredientele brevetate și o formulă minerală hidratantă, bogată în antioxidanți, hrănesc și protejează împotriva radicalilor liberi care contribuie la îmbătrânirea prematură și la deteriorarea pielii.

CARACTERISTICI ȘI AVANTAJE

+ Petele de pigmenți încapsulați se adaptează tonusului natural al pielii și redau strălucirea

+ Patru nuanțe flexibile sunt potrivite pentru o varietate de subtonuri în cadrul fiecărei game de nuanțe

+ Oferă o acoperire medie a culorii pentru a uniformiza imediat tonul pielii cu un finisaj natural, demi-mat

+ Protejează de UVA / UVB, lumină albastră, poluare și radiații infraroșii

SPF 50 / PA ++++; Rezistent la apă / transpirație: 40 de minute
Testat pentru a proteja de 82,2% – 92,5% din lumina HEV (albastră)
+ S-a dovedit a proteja împotriva formării și deteriorării radicalilor liberi

+ Formula hidratantă și bogată în antioxidanți

+ 100% ingrediente active fără substanțe chimice

+ Testat de dermatolog, necomedogen, hipoalergenic și potrivit pentru pielea sensibilă

+ Fără parabeni, sulfați, ftalați, ulei, coloranți și parfum

CUM SĂ UTILIZAȚI

+ Distribuiți pe vârfurile degetelor și frecați ușor pentru a elibera și activa pigmenții încapsulați. Pe măsură ce nuanța începe să se dezvolte de la alb la umbra dvs., aplicați pe fața hidratată și continuați să amestecați pentru o acoperire uniformă. Urmăriți cum se adaptează pielii pentru a estompa imediat imperfecțiunile și chiar și tonul pielii. Nuanța este complet dezvoltată atunci când produsul nu mai este alb. Lăsați 1-2 minute pentru ca umbra să se regleze complet. Setează cu unul dintre produsele noastre de protecție solară cu protecție totală sau urmează cu fundație pentru acoperire completă a culorilor.

Sfat: utilizați cu Face Shield Glow sau Face Shield Bronze pentru a vă îmbunătăți aspectul.

DE CE AI NEVOIE FACE SHIELD FLEX SPF 50

Total Protection ™ Face Shield Flex este soluția de neegalat pentru protecția totală a soarelui și a mediului înconjurător, combinată cu o acoperire a culorilor care arată perfect tenul.

+ Tehnologia EnviroScreen ™ oferă o puternică apărare dovedită împotriva luminii UVA / UVB, HEV (albastră), a radiațiilor infraroșii și a poluării.

+ Veți ajunge la acest lucru în fiecare zi pentru a vă minuna de petele unice de pigment care înfloresc pentru a spori imediat tonul natural al pielii. Și iubiți-vă aspectul finit – uniform, strălucitor și puternic protejat.

+ Utilizați cu linia noastră completă de protecții solare puternice multi-tasking pentru a personaliza un aspect complet.

+ Întotdeauna fără substanțe chimice și potrivit pentru pielea sensibilă

PRODUSELE COLORESCIENCE SUNT 100% FĂRĂ PARABENI și PARFUM SINTETIC, TESTARE ANIMALĂ, TALC, Vopsele, Uleiuri minerale, alcooli de uscare și ecran solar chimic.