SUZANOBAGIMDT Physical Defense Tinted Broad Spectrum SPF 50 96gr

SUZANOBAGIMD™ Physical Defense Tinted Broad Spectrum SPF 50

255 lei

Categorie:

SUZANOBAGIMD™ Physical Defense Tinted Broad Spectrum SPF 50

 Gramaj recipient: 96gr

 Cremă cu protecție solară avand o compoziție nuanțată de minerale, asigură protecție împotriva radiațiilor UVA, UVB și efectelor nocive ale radicalilor liberi.

 

Descriere produs:

Obagi’s Physical Defense Tinted Broad Spectrum SPF 50 protejează pielea de radiațiile înalte vizibile HEV (denumită și „lumina albastră”), ale luminii vizibile VIS și ale razelor infraroșii IR, precum și împotriva efectelor radicalilor liberi, care contribuie la procesul de îmbătrânire a tenului. Cu o textură colorată și ușoară, această cremă de protecție solară are o compoziție care nu încarcă pielea, astfel fiind ușor de utilizat pe toate tipurile de ten, în timp ce dioxidul de titan și oxidul de zinc conferă protecție împotriva razelor UVA și UVB, iar conținutul puternic activ de antioxidanți luptă împotriva impactului radicalilor liberi și a stresului oxidativ asupra pielii.

 

Ingrediente cheie:

 • Dioxid de Titan & Oxid de Zinc: protejează împotriva radiațiilor UVA și UVB;
 • Antioxidanți: neutralizează efectele dăunătoare ale radicalilor liberi;

 

Beneficii cheie:

 • asigură protecție pielii împotriva radiației solare vizibile de înaltă energie (HEV), luminii vizibile (VIS) și razelor infraroșii (IR), precum și împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi;
 • dispune de o textură flexibilă și ușor colorată, ce redă pielii un finisaj perfect, fără reziduuri și urme;
 • formulă concepută fără agenți chimici de protecție solară, parabeni, parfumuri și coloranți sintetici;
 • produs hipoalergenic, noncomedogenic, testat dermatologic, neiritant, fără conținut de oxibenzonă și octinoxat (Reef Safe – produs nedăunător coralilor și vieții marine)

 

Rezumat:

Cremă de protecție solară

Ideală pentru următoarele tipuri de ten: ten cu tendință acneică, ten matur, ten sensibil, ten mixt, ten uscat, ten normal, ten gras;

Important: noncomedogenic, hipoalergenic, aprobat dermatologic, fără parabeni, fără parfum;

Ingrediente cheie: Antioxidanți, Aloe Vera, Dioxid de Titan, Oxid de Zinc, Dimeticonă;

Zona de Aplicare: față, gât, decolteu;

 

Indicatii de utilizare:

Se aplică cu 15 minute înaintea expunerii la soare. Folosiți o cremă de protecție rezistentă la apă în cazul în care intrați în apă sau transpirați în exces. Reaplicați la fiecare 2 ore un nou strat de cremă de protecție solară. Pentru utilizarea cremei de protecție solară la copiii cu vârsta de sub 6 luni, consultați medicul. Depozitați produsul la temperatura camerei. Măsuri de protecție împotriva razelor UV: Expunerea la soare crește riscul de apariție a cancerului de piele și a îmbătrânirii premature cauzate de razele UV. Folosiți cu regularitate crema de protecție și luați în considerare și următoarele măsuri de protecție: – reduceți expunerea la soare, mai ales între 10 a.m. – 2 p.m. – purtați îmbrăcăminte adecvată, și anume, tricouri cu mânecă lungă, pantaloni, pălărie și ochelari de soare.

Numai pentru uz extern. – Nu se aplică pe pielea uscată și iritată. – Evitați contactul direct cu ochii când folosiți acest produs. În cazul în care produsul a intrat în contact cu ochii, clătiți bine cu apă până îndepărtați orice urmă de produs. – Dacă apar iritații locale, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul. – A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În caz de înghițire, apelați urgent la asistență medicală sau contactați un Centru de Toxicologie.

 

Ingrediente:

Active: Dioxid de Titan 5,8%, Oxid de Zinc 14,4%.

Inactive: Apă, Triglicerid Caprilic/Capric, Carbonat Dicaprililic, Carbonat Dicaprililic, Glicerină, Alcool Cetearilic, Dimeticonă, Propandiol, Acid Polihidroxistearic, Glucozid Cetearilic,  Acid Stearic, Alumină, Dipolihidroxistearat Poliglicerilic-2, Glucozid Laurilic, Glutamat Stearoilic de Sodiu, Fenoxietanol, Glicol Caprililic, Trietoxicaprilsilană, Oxid de Fier (CI 77492), Silica, Gumă Xantan, Acid Caprilhidroxamic, Oxid de Fier (CI 77491), Glicirizat Dipotasic, EDTA Disodic, Bioflavonoide, Oxid de Fier (CI 77499), Sulfonat de Olefin C14-16 Sodic, Extract de Frunză de Aloe Barbadensis, Extract de Broccoli (Brassica Oleracea Ltalica).

 

SUZANOBAGIMD

Este o linie unică de produse științific formulate care înlătură murdăria și alte impurități în timp ce protejează împotriva razelor UV* și întineresc pielea. Combinația de ingrediente testate din punct de vedere clinic și antioxidanți scot la iveală o piele mai sănătoasă și mai radiantă.

Fiecare produs este testat din punct de vedere dermatologic, hipoalergenic, nesensibilizant și fabricat fără parabeni, parfumuri sintetice și coloranți.

Linia SUZANOBAGIMD este ideală pentru pacienții care doresc produse eficiente, dar delicate și hrănitoare.

Formulele unice tratează probleme ca:

 • Apariția fotoîmbătrânirii, sub forma liniilor fine și a ridurilor
 • Textura neomogenă a pielii
 • Pielea sensibilă și ternă

Această linie este potrivită pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru pielea sensibilă.

*Doar Complexul calmant cu spectu larg și SPF 25 conține protecție fizică UVA și UVB.

 

Produse de nouă generație care curăță, protejează și reînnoiesc tenul

Linia SUZANOBAGIMD este o linie unică de produse științific formulate care înlătură murdăria și alte impurități în timp ce protejează împotriva razelor UV* și întineresc pielea. Un proces în 3 pași pentru îngrijirea pielii stă la baza liniei de produse SUZANOBAGIMD:

Proces în 3 pași:

 • Curăță
 • Reînnoiesc
 • Protejează

Curăță pielea de murdărie și alte impurități pentru a crea o bază curată pe care să fie aplicate produsele;

Reînnoiesc și reîntineresc aspectul și textura pielii cu ingrediente testate din punct de vedere clinic1-6;

Protejează împotriva razelor UV7 pentru a diminua în mod proactiv semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii+;

Prin intermediul liniei SUZANOBAGIMD, o gamă întreagă de opțiuni pot fi folosite împreună sau pot fi integrate unui sistem sau produs Obagi® pentru un tratament al pielii complet personalizat.

Ingredientele studiate din punct de vedere clinic și testate dermatologic, laolaltă cu antioxidanți puternici furnizează un tratament eficient și totodată delicat:

Într-un studiu clinic cu o formulă marcă proprie de ingrediente puternice 8,‡ au fost observate îmbunătățiri semnificative (P<.005) în claritatea pielii la doar 20 de minute după utilizare la nivelul

 • Curățeniei porilor
 • Nivelului de sebum/încărcare a pielii
 • Descuamării cutanate
 • Nivelului de hidratare

Retinaldehidă

Retinaldehida este un precursor de vitamina A al acidului retinoic care este dovedit a îmbunătăți fermitatea și elasticitatea și a reduce apariția ridurilor fine și textura neomogenă.

Retinaldehida este un ingredient bine tolerat pentru toate tipurile de ten: trece printr-un proces simplu de conversie în corp care poate reduce probabilitatea efectelor adverse, cum ar fi iritația9,10 ceea ce îl transformă într-o opțiune atractivă pentru cei cu pielea sensibilă sau delicată.

Acizi polihidroxi (PHA)

Proprietățile umectante și hidratante ale PHA-urilor gluconolactonă și acid lactobionic, precum și efectele lor exfoliante, ajută la protejarea barierei hidrice în timp ce reduc semnele fotoîmbătrânirii cum sunt apariția liniilor fine și a texturii neomogene.

* Doar Complexul calmant cu spectu larg și SPF 25 conține protecție fizică UVA și UVB.

†Ca urmare a unui program cuprinzător de protecție solară, inclusiv aplicarea unui factor de protecție solară cu spectru larg, purtarea de îmbrăcăminte de protecție, inclusiv pălării și ochelari de soare, și evitarea expunerii la soare între 10:00 am și 2:00 pm, scade riscul anumitor tipuri de cancer de piele și a îmbătrânirii premature a pielii.

‡Rezultatele studiului pentru o evaluare clinică a eficacității formulei; N=30. Formula marcă înregistrată este inclusă în Spuma de curățare. Tonerul echilibrant, Șervețelele demachiante, Șervețelele demachiante antiacneice și Complexul calmant. Formula proprie nu este inclusă în Complexul de întinerire a pielii Retivance® și în Loțiunea reparatoare intensivă zilnică (IDR).

Bibliografie: 1. Grimes PE, Green BA, Wildnauer RH, Edison BL. Utilizarea acizilor polihidroxi (PHA) pe pielea fotoîmbătrânită. Cutis. 2004;73(suppl 2):3-13. 2. Berardesca E, Distante F, Vignoli GP, Oresajo C, Green B. Funcția acizilor alfa hidroxi în modularea barierei stratului cornos. Br J Dermatol. 1997;137(6):934-938. 3. Green BA, Edison BL, Sigler ML. Efectele antiaging ale acidului topic lactobionic: rezultatele unui studiu controlat de utilizare. Cosmet Dermatol. 2008;21(2):76-82. 4. Diridollou S, Vienne MP, Alibert M, et al. Eficacitatea retinaldehidei 0.05% topice în îmbătrânirea pielii prin tehnici cu ultrasunete și reologice. Dermatology. 1999;199(suppl 1):37-41. 5. Creidi P, Vienne MP, Ochonisky S, et al. Evaluarea prolometrică a fotoafectării după tratamentul topic cu retinaldehidă și acid retinoic. J Am Acad Dermatol. 1998;39(6):960-965. 6. Creidi P, Humbert PH. Utilizarea clinică a retinaldehidei topice pe pielea fotoîmbătrânită. Dermatology. 1999;1

99(suppl 1):49-52. 7. Smijs TG, Pavel S. Nanoparticulele de dioxid de titan și oxid de zinc din produsele cu factor de protecție: cu accent pe siguranța și eficacitatea lor. Nanotechnol Sci Appl. 2011;4:95-112. 8. BioSpectrum, Inc. Studiu clinic privind gradul de hidratare a pielii, sebumul și descuamarea pentru produsul Bio-Detox pe pielea umană. August 6-9, 2012. OMP, Inc. Date îndosariate. 9. Fluhr JW, Vienne MP, Lauze C, Dupuy P, Gehring W, Gloor M. Toleranța la retinol, retinaldehidă și acid retinoic în condiții clinice maximizate și pe termen lung. Dermatology. 1999;199(suppl 1):57-60. 10. Saurat JH, Didierjean L, Masgrau E, et al. Retinaldehida topică pe pielea umană: efecte biologice și toleranță. J Invest Dermatol. 1994;103(6):770-774. 11. Grimes PE, Green BA, Wildnauer RH, Edison BL. Utilizarea acizilor polihidroxi (PHA) pe pielea fotoîmbătrânită. Cutis. 2004;73(suppl 2):3-13. 12. Berardesca E, Distante F, Vignoli GP, Oresajo C, Green B. Funcția de modulare a barierei stratului cornos a acizilor alfa hidroxi. Br J Dermatol. 1997;137(6):934-938. 13. Green B, Tseng C, Wildnauer R, Herndon Jr JH, Rizer RL. Siguranța și eficacitatea unei scheme de tratament conținând o gluconolactonă (poli hidroxiacid) pe pielea sensibilă și fotoîmbătrânită ca urmare a studiu controlat de consum. Poster. 14. Green BA, Edison BL, Sigler ML. Efectele antiaging ale acidului lactobionic topic: rezultatele unui studiu controlat de utilizare. Cosmet Dermatol. 2008;21(2):76-82. 15. Green BA, Yu RJ, Van Scott EJ. Utilizările clinice și cosmetice ale hidroxiacizilor. Clin Dermatol. 2009;27(5):495-501.

Despre dr. Suzan Obagi

Dr. Suzan Obagi este recunoscută drept unul dintre cei mai respectați chirurgi cosmetici și dermatologi, dedicată instruirii studenților la medicină, rezidenților, colegilor medici și colegilor din alte specialități. Interesul vis-a-vis de sănătatea și îmbunătățirea aspectului pielii a condus la numeroase articole în reviste de specialitate și capitole întregi în manuale de căpătâi în domeniul chirurgiei dermatologice, pastice și cosmetice.

La comenzile peste 1000 RON, care conțin cel puțin un produs EM, primiți cadou, la alegere aparatul de masaj sau bentița (vă rugăm să menționați la checkout în secțiunea de notițe ce alegeți).
La comenzile peste 1500 RON, care conțin preponderent produse EM, primiți cadou bentita și aparatul de masaj.
La comenzile de peste 2000 RON care conțin preponderent produse EM primiți cadou portfardul + bentița și dispozitivul de masaj.
La comenzile care depășesc 7000 de lei pe an veți primi un voucher de 300 de lei aplicat direct la checkout.
Devii membru Gold atunci când comenzile tale cumulate depășesc pragul de 2500 RON și primesti automat 10% reducere pentru următoarea comandă.
Devii membru Platinum atunci când comenzile tale cumulate depășesc pragul de 5000 RON și primesti automat 15% reducere pentru următoarea comandă.
La comenzile plasate din America clientul trebuie sa plateasca transportul prin DHL in valoare de 420 de lei.
Comenzile de peste 300 lei beneficiaza de Livrare GRATUITA in Romania.
Comenzile internationale de peste 1000 lei beneficiaza de Livrare GRATUITA.

SUZANOBAGIMD™ Physical Defense Tinted Broad Spectrum SPF 50

255 lei

Categorie:

SUZANOBAGIMD™ Physical Defense Tinted Broad Spectrum SPF 50

 Gramaj recipient: 96gr

 Cremă cu protecție solară avand o compoziție nuanțată de minerale, asigură protecție împotriva radiațiilor UVA, UVB și efectelor nocive ale radicalilor liberi.

 

Descriere produs:

Obagi’s Physical Defense Tinted Broad Spectrum SPF 50 protejează pielea de radiațiile înalte vizibile HEV (denumită și „lumina albastră”), ale luminii vizibile VIS și ale razelor infraroșii IR, precum și împotriva efectelor radicalilor liberi, care contribuie la procesul de îmbătrânire a tenului. Cu o textură colorată și ușoară, această cremă de protecție solară are o compoziție care nu încarcă pielea, astfel fiind ușor de utilizat pe toate tipurile de ten, în timp ce dioxidul de titan și oxidul de zinc conferă protecție împotriva razelor UVA și UVB, iar conținutul puternic activ de antioxidanți luptă împotriva impactului radicalilor liberi și a stresului oxidativ asupra pielii.

 

Ingrediente cheie:

 • Dioxid de Titan & Oxid de Zinc: protejează împotriva radiațiilor UVA și UVB;
 • Antioxidanți: neutralizează efectele dăunătoare ale radicalilor liberi;

 

Beneficii cheie:

 • asigură protecție pielii împotriva radiației solare vizibile de înaltă energie (HEV), luminii vizibile (VIS) și razelor infraroșii (IR), precum și împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi;
 • dispune de o textură flexibilă și ușor colorată, ce redă pielii un finisaj perfect, fără reziduuri și urme;
 • formulă concepută fără agenți chimici de protecție solară, parabeni, parfumuri și coloranți sintetici;
 • produs hipoalergenic, noncomedogenic, testat dermatologic, neiritant, fără conținut de oxibenzonă și octinoxat (Reef Safe – produs nedăunător coralilor și vieții marine)

 

Rezumat:

Cremă de protecție solară

Ideală pentru următoarele tipuri de ten: ten cu tendință acneică, ten matur, ten sensibil, ten mixt, ten uscat, ten normal, ten gras;

Important: noncomedogenic, hipoalergenic, aprobat dermatologic, fără parabeni, fără parfum;

Ingrediente cheie: Antioxidanți, Aloe Vera, Dioxid de Titan, Oxid de Zinc, Dimeticonă;

Zona de Aplicare: față, gât, decolteu;

 

Indicatii de utilizare:

Se aplică cu 15 minute înaintea expunerii la soare. Folosiți o cremă de protecție rezistentă la apă în cazul în care intrați în apă sau transpirați în exces. Reaplicați la fiecare 2 ore un nou strat de cremă de protecție solară. Pentru utilizarea cremei de protecție solară la copiii cu vârsta de sub 6 luni, consultați medicul. Depozitați produsul la temperatura camerei. Măsuri de protecție împotriva razelor UV: Expunerea la soare crește riscul de apariție a cancerului de piele și a îmbătrânirii premature cauzate de razele UV. Folosiți cu regularitate crema de protecție și luați în considerare și următoarele măsuri de protecție: – reduceți expunerea la soare, mai ales între 10 a.m. – 2 p.m. – purtați îmbrăcăminte adecvată, și anume, tricouri cu mânecă lungă, pantaloni, pălărie și ochelari de soare.

Numai pentru uz extern. – Nu se aplică pe pielea uscată și iritată. – Evitați contactul direct cu ochii când folosiți acest produs. În cazul în care produsul a intrat în contact cu ochii, clătiți bine cu apă până îndepărtați orice urmă de produs. – Dacă apar iritații locale, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul. – A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În caz de înghițire, apelați urgent la asistență medicală sau contactați un Centru de Toxicologie.

 

Ingrediente:

Active: Dioxid de Titan 5,8%, Oxid de Zinc 14,4%.

Inactive: Apă, Triglicerid Caprilic/Capric, Carbonat Dicaprililic, Carbonat Dicaprililic, Glicerină, Alcool Cetearilic, Dimeticonă, Propandiol, Acid Polihidroxistearic, Glucozid Cetearilic,  Acid Stearic, Alumină, Dipolihidroxistearat Poliglicerilic-2, Glucozid Laurilic, Glutamat Stearoilic de Sodiu, Fenoxietanol, Glicol Caprililic, Trietoxicaprilsilană, Oxid de Fier (CI 77492), Silica, Gumă Xantan, Acid Caprilhidroxamic, Oxid de Fier (CI 77491), Glicirizat Dipotasic, EDTA Disodic, Bioflavonoide, Oxid de Fier (CI 77499), Sulfonat de Olefin C14-16 Sodic, Extract de Frunză de Aloe Barbadensis, Extract de Broccoli (Brassica Oleracea Ltalica).

 

SUZANOBAGIMD

Este o linie unică de produse științific formulate care înlătură murdăria și alte impurități în timp ce protejează împotriva razelor UV* și întineresc pielea. Combinația de ingrediente testate din punct de vedere clinic și antioxidanți scot la iveală o piele mai sănătoasă și mai radiantă.

Fiecare produs este testat din punct de vedere dermatologic, hipoalergenic, nesensibilizant și fabricat fără parabeni, parfumuri sintetice și coloranți.

Linia SUZANOBAGIMD este ideală pentru pacienții care doresc produse eficiente, dar delicate și hrănitoare.

Formulele unice tratează probleme ca:

 • Apariția fotoîmbătrânirii, sub forma liniilor fine și a ridurilor
 • Textura neomogenă a pielii
 • Pielea sensibilă și ternă

Această linie este potrivită pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru pielea sensibilă.

*Doar Complexul calmant cu spectu larg și SPF 25 conține protecție fizică UVA și UVB.

 

Produse de nouă generație care curăță, protejează și reînnoiesc tenul

Linia SUZANOBAGIMD este o linie unică de produse științific formulate care înlătură murdăria și alte impurități în timp ce protejează împotriva razelor UV* și întineresc pielea. Un proces în 3 pași pentru îngrijirea pielii stă la baza liniei de produse SUZANOBAGIMD:

Proces în 3 pași:

 • Curăță
 • Reînnoiesc
 • Protejează

Curăță pielea de murdărie și alte impurități pentru a crea o bază curată pe care să fie aplicate produsele;

Reînnoiesc și reîntineresc aspectul și textura pielii cu ingrediente testate din punct de vedere clinic1-6;

Protejează împotriva razelor UV7 pentru a diminua în mod proactiv semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii+;

Prin intermediul liniei SUZANOBAGIMD, o gamă întreagă de opțiuni pot fi folosite împreună sau pot fi integrate unui sistem sau produs Obagi® pentru un tratament al pielii complet personalizat.

Ingredientele studiate din punct de vedere clinic și testate dermatologic, laolaltă cu antioxidanți puternici furnizează un tratament eficient și totodată delicat:

Într-un studiu clinic cu o formulă marcă proprie de ingrediente puternice 8,‡ au fost observate îmbunătățiri semnificative (P<.005) în claritatea pielii la doar 20 de minute după utilizare la nivelul

 • Curățeniei porilor
 • Nivelului de sebum/încărcare a pielii
 • Descuamării cutanate
 • Nivelului de hidratare

Retinaldehidă

Retinaldehida este un precursor de vitamina A al acidului retinoic care este dovedit a îmbunătăți fermitatea și elasticitatea și a reduce apariția ridurilor fine și textura neomogenă.

Retinaldehida este un ingredient bine tolerat pentru toate tipurile de ten: trece printr-un proces simplu de conversie în corp care poate reduce probabilitatea efectelor adverse, cum ar fi iritația9,10 ceea ce îl transformă într-o opțiune atractivă pentru cei cu pielea sensibilă sau delicată.

Acizi polihidroxi (PHA)

Proprietățile umectante și hidratante ale PHA-urilor gluconolactonă și acid lactobionic, precum și efectele lor exfoliante, ajută la protejarea barierei hidrice în timp ce reduc semnele fotoîmbătrânirii cum sunt apariția liniilor fine și a texturii neomogene.

* Doar Complexul calmant cu spectu larg și SPF 25 conține protecție fizică UVA și UVB.

†Ca urmare a unui program cuprinzător de protecție solară, inclusiv aplicarea unui factor de protecție solară cu spectru larg, purtarea de îmbrăcăminte de protecție, inclusiv pălării și ochelari de soare, și evitarea expunerii la soare între 10:00 am și 2:00 pm, scade riscul anumitor tipuri de cancer de piele și a îmbătrânirii premature a pielii.

‡Rezultatele studiului pentru o evaluare clinică a eficacității formulei; N=30. Formula marcă înregistrată este inclusă în Spuma de curățare. Tonerul echilibrant, Șervețelele demachiante, Șervețelele demachiante antiacneice și Complexul calmant. Formula proprie nu este inclusă în Complexul de întinerire a pielii Retivance® și în Loțiunea reparatoare intensivă zilnică (IDR).

Bibliografie: 1. Grimes PE, Green BA, Wildnauer RH, Edison BL. Utilizarea acizilor polihidroxi (PHA) pe pielea fotoîmbătrânită. Cutis. 2004;73(suppl 2):3-13. 2. Berardesca E, Distante F, Vignoli GP, Oresajo C, Green B. Funcția acizilor alfa hidroxi în modularea barierei stratului cornos. Br J Dermatol. 1997;137(6):934-938. 3. Green BA, Edison BL, Sigler ML. Efectele antiaging ale acidului topic lactobionic: rezultatele unui studiu controlat de utilizare. Cosmet Dermatol. 2008;21(2):76-82. 4. Diridollou S, Vienne MP, Alibert M, et al. Eficacitatea retinaldehidei 0.05% topice în îmbătrânirea pielii prin tehnici cu ultrasunete și reologice. Dermatology. 1999;199(suppl 1):37-41. 5. Creidi P, Vienne MP, Ochonisky S, et al. Evaluarea prolometrică a fotoafectării după tratamentul topic cu retinaldehidă și acid retinoic. J Am Acad Dermatol. 1998;39(6):960-965. 6. Creidi P, Humbert PH. Utilizarea clinică a retinaldehidei topice pe pielea fotoîmbătrânită. Dermatology. 1999;1

99(suppl 1):49-52. 7. Smijs TG, Pavel S. Nanoparticulele de dioxid de titan și oxid de zinc din produsele cu factor de protecție: cu accent pe siguranța și eficacitatea lor. Nanotechnol Sci Appl. 2011;4:95-112. 8. BioSpectrum, Inc. Studiu clinic privind gradul de hidratare a pielii, sebumul și descuamarea pentru produsul Bio-Detox pe pielea umană. August 6-9, 2012. OMP, Inc. Date îndosariate. 9. Fluhr JW, Vienne MP, Lauze C, Dupuy P, Gehring W, Gloor M. Toleranța la retinol, retinaldehidă și acid retinoic în condiții clinice maximizate și pe termen lung. Dermatology. 1999;199(suppl 1):57-60. 10. Saurat JH, Didierjean L, Masgrau E, et al. Retinaldehida topică pe pielea umană: efecte biologice și toleranță. J Invest Dermatol. 1994;103(6):770-774. 11. Grimes PE, Green BA, Wildnauer RH, Edison BL. Utilizarea acizilor polihidroxi (PHA) pe pielea fotoîmbătrânită. Cutis. 2004;73(suppl 2):3-13. 12. Berardesca E, Distante F, Vignoli GP, Oresajo C, Green B. Funcția de modulare a barierei stratului cornos a acizilor alfa hidroxi. Br J Dermatol. 1997;137(6):934-938. 13. Green B, Tseng C, Wildnauer R, Herndon Jr JH, Rizer RL. Siguranța și eficacitatea unei scheme de tratament conținând o gluconolactonă (poli hidroxiacid) pe pielea sensibilă și fotoîmbătrânită ca urmare a studiu controlat de consum. Poster. 14. Green BA, Edison BL, Sigler ML. Efectele antiaging ale acidului lactobionic topic: rezultatele unui studiu controlat de utilizare. Cosmet Dermatol. 2008;21(2):76-82. 15. Green BA, Yu RJ, Van Scott EJ. Utilizările clinice și cosmetice ale hidroxiacizilor. Clin Dermatol. 2009;27(5):495-501.

Despre dr. Suzan Obagi

Dr. Suzan Obagi este recunoscută drept unul dintre cei mai respectați chirurgi cosmetici și dermatologi, dedicată instruirii studenților la medicină, rezidenților, colegilor medici și colegilor din alte specialități. Interesul vis-a-vis de sănătatea și îmbunătățirea aspectului pielii a condus la numeroase articole în reviste de specialitate și capitole întregi în manuale de căpătâi în domeniul chirurgiei dermatologice, pastice și cosmetice.

La comenzile peste 1000 RON, care conțin cel puțin un produs EM, primiți cadou, la alegere aparatul de masaj sau bentița (vă rugăm să menționați la checkout în secțiunea de notițe ce alegeți).
La comenzile peste 1500 RON, care conțin preponderent produse EM, primiți cadou bentita și aparatul de masaj.
La comenzile de peste 2000 RON care conțin preponderent produse EM primiți cadou portfardul + bentița și dispozitivul de masaj.
La comenzile care depășesc 7000 de lei pe an veți primi un voucher de 300 de lei aplicat direct la checkout.
Devii membru Gold atunci când comenzile tale cumulate depășesc pragul de 2500 RON și primesti automat 10% reducere pentru următoarea comandă.
Devii membru Platinum atunci când comenzile tale cumulate depășesc pragul de 5000 RON și primesti automat 15% reducere pentru următoarea comandă.
La comenzile plasate din America clientul trebuie sa plateasca transportul prin DHL in valoare de 420 de lei.
Comenzile de peste 300 lei beneficiaza de Livrare GRATUITA in Romania.
Comenzile internationale de peste 1000 lei beneficiaza de Livrare GRATUITA.