Descriere

Consiliere skincare online cu Alexandra Popa, în care veți discuta timp de 15 minute despre crearea corectă a rutinei cu produsele pe care le aveți deja sau cu ce produse vă sunt recomandate în cadrul ședinței de consiliere.

Particularitățile tenului dumneavoastră se modifică pe parcursul unei luni, și, alături de Alexandra Popa, veți putea adapta rutina, în funcție de acest aspect.

*Acest serviciu este menit să vă ajute să luați o decizie informată cu privire la achiziționarea produselor Elena Martin SkinCare.
Informațiile oferite de consultanții noștri au un scop exclusiv informativ iar decizia de a cumpăra produsele noastre vă aparține în totalitate și nimic din conținutul/ informațiile din cadrul serviciului de asistență nu poate limita această decizie sau crea orice fel de obligații pentru dumneavoastră.
Nimic din cadrul asistenței oferite de consultanții noștri nu poate fi interpretat, direct sau indirect, ca reprezentând o consultație dermatologică sau act medical în domeniul dermatologic.
Vă rugăm să aveți în vedere că nu ne putem asuma nicio responsabilitate pentru informațiile pe care dumneavoastră le furnizați în cadrul sesiunii/serviciului de asistență și în temeiul cărora asistența este oferită.