Descriere

Șampon NeoWash™

Șampon cu tehnologie brevetată TrichoTech™, pe bază de extracte de plante,100% natural. Curăță, menține structura firului de păr, hidratează și conferă strălucire.

Curăţă scalpul şi părul. Conține surfactanți moi care nu afectează bariera hidrolipidică. Efect hidratant şi reparator asupra fibrei capilare. Potrivit pentru toate tipurile de păr.

Instructiuni de utilizare:
Instrucțiuni de utilizare Aplicați o cantitate mică pe părul și scalpul umed, masați timp de 2 minute și clătiți cu apă din abundenţă. Repetați procesul dacă este nevoie. Evitați contactul cu ochii. Formula sa unică completează tratamentul cu ulei NeoWash™ și balsam NeoCond™.

Ingrediente:
Apă, laurilsulfat de sodiu, PEG-90M, cocamida dietanolamină, oleil betaină, lauril glucozid, extract de fructe de Tamarindus Indica, parfum, PEG-120 diolat de glucoză de metil, fenoxietanol, acrilat de acrilonitril stiren, clorură de guarhidroxipropiltrimoniu, hidroxipropil metilceluloza, ulei din frunze de rozmarin, ulei de fructe de ienupăr, ulei esențial de Cedru de Virginia, ulei esențial de Santal Amyris, lavandă, ulei esențial de arbore de ceai, ulei de eucalipt, acid citric, EDTA.

Conținut:
200ml

Balsam NeoCond™

Balsam de păr cu tehnologie patentată TrichoTech™, pe bază de extracte de plante, 100% natural. Menține structura firului de păr, hidratează, redă aspectul sănătos și strălucirea necesară, repară părul deteriorat.

Contribuie la nutriția firului de păr. Favorizează etanșarea şi repararea cuticulei firului de păr. Crește rezistența şi vitalitatea părului. Potrivit pentru toate tipurile de păr.

Instructiuni de utilizare:
Aplicați uniform după șamponul Fagron NeoWash™, acordând o atenție deosebită vârfurilor. Lăsați să acţioneze 2-3 minute și clătiți bine cu apă.

Ingrediente:
Apă, alcool cetostearilic, lactat de cetil, PEG-90M, PPG-14 dibutil eter, parfum, extract de fructe de Tamarindus Indica,
metosulfat de behentrimoniu, stearamidopropil dimetilamină, ulei de semințe de jojoba, fenoxietanol, vitamina E, hidroxietil celuloză, proteină din orez hidrolizat, ulei de argan, ulei de avocado, ulei din germene de grâu, policuaternium-67, policuaternium-67, carbocisteină, serină, acid glutamic, ulei din frunze de rozmarin, ulei de fructe de ienupăr, ulei esențial de Cedru de Virginia, ulei esențial de Santal Amyris, lavandă, ulei esențial de arbore de ceai, ulei de eucalipt, acid lactic, EDTA.

Conținut:
200ml

Ulei NeoOil™

Ulei de păr cu tehnologie patentată TrichoTech™, pe bază de extracte de plante,100% natural. Bogat în uleiuri esențiale care hidratează și redă sănătatea scalpului și a firului de păr.

Ajută la hidratarea și restaurarea scalpului și a fibrei capilare.Sebo-reglator. Potrivit pentru toate tipurile de păr. Se utilizează o dată sau de două ori pe săptămână.

Instructiuni de utilizare:
Se aplică uniform o jumătate de fiolă de ulei NeoOil ™ pe scalp. Folosiți restul de produs pentru a-l aplica de la rădăcină până la vârfuri. După masarea scalpului, lăsați produsul să acţioneze timp de 10 minute, apoi spălați cu șampon NeoWash™.

Ingrediente:
Ulei de avocado, ulei de semințe de jojoba, ulei de argan, ulei din frunze de rozmarin, ulei de fructe de ienupăr, ulei esențial de Cedru de Virginia, ulei esențial de Santal Amyris, lavandă, ulei esențial de arbore de ceai, ulei de eucalipt, vitamina E.

Conținut:
5ml x 4 unități