Descriere

MASCĂ DE OCHI TERAPEUTICĂ DE LUX, CU CUPRU INFUZAT, CE BLOCHEAZĂ TOTAL LUMINA.

După 2 ani de cercetare și dezvoltare, suntem încântați să introducem masca noastră de somn Therapeutic enVy™ SILK, alimentată de tehnologia NatuVerex™ cu CUPRU. Amplifică-ți somnul de frumusețe cu puterile vindecătoare ale CUPRULUI și atributele liniștitoare ale MĂTĂSII 100% pure de dud. Am proiectat această mască de somn premium din MĂTASE pentru a vă oferi un somn odihnitor optim, cu efect de “eclipsă solară” pentru ochi (nicio rază de lumină nu poate pătrunde), un strat special infuzat cu CUPRU și presiunea zero a ochilor cu ajutorul buzunarelor noastre ergonomice unice.

✓ CUPRUL îmbunătățește tonul pielii, textura pielii și sănătatea pielii.

✓ CUPRUL are o putere nemaipomenită de ucidere a germenilor, de combatere a infecțiilor și de protecție împotriva bacteriilor cu rezistență antimicrobiană.

✓ CUPRUL are avantaje antiinflamatorii pentru vindecarea și repararea rapidă a țesuturilor.

100% MĂTASE de Dud + Tehnologie NatuVerex™ cu Ioni de CUPRU + 100% protecție completă împotriva razelor de lumină + Zero Presiune pe Ochi + Bandă reglabilă super moale.

Când ne începem călătoria în proiectarea oricărui produs ENVY™, facem întotdeauna cercetare și dezvoltare amănunțită – iar masca de dormit ENVY™ cu CUPRU nu face excepție! Masca de somn ENVY™ din MĂTASE infuzată cu CUPRU este o mască de somn din MĂTASE special comandată, care a fost realizată conform standardelor noastre exacte. În calitate de purtători dedicați ai măștilor de somn, știm un lucru sau două despre ceea ce ne-am dorit în masca noastră de somn din MĂTASE, alimentată cu CUPRU, pentru a o face cu adevărat unică. Nu am renunțat la nicio caracteristică de lux atunci când am proiectat acest produs. Lista noastră cu caracteristici indispensabile din această mască de somn din MĂTASE, alimentată cu CUPRU vă va duce somnul de frumusețe la un nivel cu adevărat epic.

Acoperirea maximă și pernuțele din MĂTASE, perfect mulate pe nas, oferă blocarea totală a luminii, care este esențială pentru un somn optim de calitate profundă. Știm din propria experiență (și multe studii demonstrează în mod constant) că obținem un somn de calitate mai bună atunci când dormim în întuneric. Masca noastră de somn premium ENVY™ din MĂTASE include un strat special de infuzie din CUPRU sub fibre lungi de înaltă calitate (6A) lungă de 22 momme 100% din MĂTASE de dud (certificat Oeko-Tex fără substanțe toxice).

Acest nemaivăzut strat infuzat din CUPRU, alimentat de NatuVerex™, este plasat strategic sub stratul hidratant de MĂTASE. Testele arată „efectul halo” al ionilor de CUPRU care trec cu ușurință prin stratul de MĂTASE până la pielea ta. Acoperirea completă a feței cu măștile noastre permite ca beneficiile maxime ale CUPRULUI să vină în contact cu fața, începând de pe frunte, mijlocul feței, ochi și obraji. 

Buzunarele speciale pentru ochi, proiectate unic, permit mișcarea liberă a ochilor (cum ar fi în timpul somnului REM) cu presiune zero asupra ochilor, dar permit totuși contactul cu ionii de CUPRU care trec prin stratul de MĂTASE. Acesta este un aliat ideal pentru tratarea afecțiunilor pielii (acnee, rozacee), precum și a infecțiilor oculare, cum ar fi blefarita. Este posibil să vedeți și reducerea liniilor fine și a cearcănelor!

Cureaua din satin reglabilă, ultra netedă, potrivită pentru toate dimensiunile capului, cu un mod de reglare ușor, oferă mișcare lină pe pernă și confort maxim în timpul somnului.

Dacă lucrați în schimbul de noapte și dormiți în timpul zilei, trebuie să dormiți într-un avion sau dacă v-ați săturat de luminile de pe stradă care pătrund în dormitor, o mască de somn de MĂTASE vă poate ajuta să blocați lumina și să dormiți mai bine. Adăugând avantajele uimitoare ale MĂTĂSII și CUPRULUI pur, veți avea un somn de frumusețe cu adevărat odihnitor!

CUPRUL a fost mult timp studiat pentru beneficiile sale antimicrobiene, antiinflamatorii și pentru sănătatea pielii.

📌 Pielea umană nu este sensibilă la CUPRU și, de fapt, se dovedește că îmbunătățește textura pielii, tonusul pielii și sănătatea pielii.

📌 CUPRUL are avantaje antiinflamatorii pentru vindecarea și repararea rapidă a țesuturilor. Excelent pentru reducerea ochilor umflați și a cearcănelor.

📌 CUPRUL promovează producția de elastină + colagen.

📌 Stratul de țesătură din CUPRU fabricat în Canada, utilizat în masca de somn ENVY™ din MĂTASE, s-a dovedit că omoară 99% din MRSA, Staphylococcus Auriu și Klebsiella Pneumoniae, utilizând testul de laborator standard AACTT-100 la 99,9%. Aceasta este o descoperire extraordinară pentru vindecarea pielii, tratamentul acneei și rozaceei sau infecțiilor oculare.

📌 Țesăturile impregnate de CUPRU au abilități biocide puternice așa cum se arată în acest studiu din 2006 publicat în Jurnalul de textile industriale

 📌 Conform unui studiu realizat în 2015 în Jurnalul de Cercetare și Proiectare a Mediilor de Sănătate, unii germeni comuni dovediți că sunt uciși de CUPRU includ E. Coli, Gripa A, Norovirus și C. Difficile.