Descriere

Dispunând de o formulă proprie 3-în-1, trusa corectoare All Calm® oferă un regim personalizat de îngrijire a pielii conceput special pentru a aborda condițiile asociate în mod obișnuit cu roșeață și sensibilitate.

Toate seturile corective Calm® fac parte din linia de produse Colorescience Finishing Touch ™.

Toate seturile corective Calm® includ:

  • All Calm Clinical Redness Corrector SPF 50
  • Mini Sunforgettable Brush SPF50
  • Mist hidratant

PENTRU ROȘEAȚĂ ȘI PIELE SENSIBILĂ

Neutralizează instantaneu roșeața (rozacee, acnee la adulți) și calmează pielea sensibilă, protejând în același timp de daunele provocate de razele UV.

PASUL 1: TRATAMENT

All Calm ™ Clinical Redness Corrector SPF 50 neutralizează instantaneu apariția roșeței, oferind în același timp protecție SPF 50 și ameliorare continuă de la sensibilitatea și roșeața comune rozaceei și acneei.

PASUL 2: PROTECȚIA UV

Mini Sunforgettable Brush SPF50 oferă protecție solară nechimică cu spectru larg și poate fi reaplicată cu ușurință pe tot parcursul zilei și peste machiaj.

PASUL 3: HIDRATAREA

Hydrating Mist este o formulă bogată în uleiuri botanice care calmează pielea și revitalizează tenul pe parcursul zilei.

CUM FUNCȚIONEAZĂ TOATE CALM ™

All Calm ™ Clinical Redness Corrector SPF 50 este alimentat de BioSolace ™, un amestec patentat de ingrediente de specialitate care ajută la o ameliorare continuă a sensibilității și a apariției roșeții.

Spectru larg (UVA / UVB) SUNSCREEN

Grad de protecție UVA: PA ++++

Grad de protecție UVB: SPF 50

+ Testat dermatologic
+ Hipoalergenic
+ Non-comedogenic
+ Fără Parabeni
+ Fără gluten